JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

SHOP

Egy lehelletnyi luxus az otthonában.

1.Általános tudnivalók

Az Artis shop webáruházát a Fancywall Kft. üzemelteti (továbbiakban Üzemeltető). Az Általános Szerződési Feltételek az Üzemeltető által üzemeltetett, lakberendezesiaruhaz.hu címen elérhető kereskedelmi oldal által nyújtott szolgáltatások (továbbiakban Szolgáltatás) igénybe vevője

Az üzemeltető: Fancywall Kft., mint a lakberendezesiaruhaz.hu internetes oldal üzemeltetője
Székhely: 1191.Budapest Berzsenyi u.1/b 2-3.
Cégjegyzékszám: 01-09- 974219
Cégbejegyzés: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 23700275-2-43.
E-mail cím: info@artisdesign.hu
Telefonszám: +36 1 4527704
Tárhelyszolgáltató székhelye: Inelton Kft.
Weboldala: www.inelton.hu

Elállási és felmondási jog

A felmondási jog a fogyasztót (a jogszabályban meghatározott feltételek fennállása esetén) kizárólag szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződések vonatkozásában illeti meg. Szolgáltatás esetén a szerződés megkötésének napjától, míg termék adásvételére irányuló szerződés esetén a termék átvételének napjától számított 14 napon belül gyakorolhatóak.
Elállási jog termék vásárlása esetén illeti meg a fogyasztót, ezen jogával élve a fogyasztó a szerződést egyoldalúan, visszamenőleges hatállyal szüntetheti meg.
A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az elállási vagy felmondási jog gyakorlásának határideje: Szolgáltatás esetén a szerződés megkötésének napjától, míg termék adásvételére irányuló szerződés esetén a termék átvételének napjától számított 14 napon belül gyakorolhatóak.

Nyilatkozatminta

Címzett:.................
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:................
A fogyasztó(k) neve:................
A fogyasztó(k) címe:................
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)................
Kelt
Visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie. Egyedi, vagy kézműves termékek vásárlása esetén a jogszabály rendelkezése szerint a fogyasztót nem illeti meg az indokolás nélküli elállási jog.

Panaszkazelés

Helye:.1134.Budapest Róbert Károly Krt.82-84.
E-mail:.info@artisdesign.hu
Telefon:.+36 1 4527704
Békéltatő testület:1016.Budapest Krisztina Krt.99.


Jótállás

10 000ft felett a kötelező jótállás időtartama 1 év abban az esetben, ha a terméknél nem jelöltük.

A vásárlás folyamata

1. A webáruházában a vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az alább közölt feltételek érvényesek, a rendelés feladásával Ön elfogadja ezeket. Regisztrálni a honlap jobb felső sarkában az "Ember icon"-ra kattintva, a kért adatok megadásával lehet.

2. A webáruházban kapható termékek árai érvényes, áfával növelt fogyasztói árak, melyek kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek. Az árak és a megjelenített termékek az üzletben eltérhetnek a webáruházban látott adatoktól. A webáruházban szereplő akciók és eltérő árak házhozszállítással megrendelve vagy üzletünkben való személyes átvétellel történő vásárlással érhetők el.

3. A webáruházhoz kötődő promóciók (pl. általános akciós időszakok, kuponkedvezmények, stb...) szintén csak a webáruházban való rendelés feladása esetén érvényesek, a bolti vásárlásoknál nem feltétlenül érhetők el.

4. Amennyiben azonban technikai okok miatt téves ár vagy már nem kapható termék jelenik meg a webáruházban, illetve, ha nem áll épp rendelkezésre a megrendelt mennyiség valamely termékből, a csomag elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket csak az Önnel való egyeztetés után, beleegyezésével vesszük érvényesnek. Ezért az internetes oldalon szereplő termékek és árak nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.

5. A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

A webshopon keresztül való vásárlás lépései

1. Bejelentkezés/regisztráció: A lakberendezesiaruhaz.hu webshopban regisztráció után tudja vásárlói kosarát összeállítani. A honlap jobb felső sarkában lévő "Ember icon" gombra kattintva regisztrálhat adatai megadásával vagy beléphet a már korábban megtörtént regisztráció esetén e-mail címe és jelszava begépelésével.
A regisztrációról rendszerünk egy automatikus levelet küld Önnek, melyben egy aktiváló linket talál. Amennyiben valamilyen technikai hiba folytán nem érkezik meg Önhöz levelünk, kérjük, a(z) .info@artisdesign.hu e-mail címen jelezze a problémát!

2. A termék kiválasztása: Bejelentkezés után a termékkategóriák oldalára irányítja Önt az oldal, ahol ki tudja választani a megrendelni kívánt termék(ek)et. A termék képére kattintva láthatja az adott termék további adatait is és nagyobb képét, majd a Megvásárolom gombbal hozzáadhatja vásárlói kosarához.

3. Megrendelés: Miután végzett a termékek kiválasztásával, szintén a jobb felső sarokban, a Kosár tartalma feliratra kattintva megkezdheti a termékek megrendelését.